מרק תירס צונן
מרק תירס מצונן יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מים, שמן canolan, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-38 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: מרק תירס צונן, מרק תירס מקורר קטיפתי, ו תירס צונן ומרק סרטנים.
הוראות
חותכים גרעינים מאוזניים של תירס שווה 6 כוסות; לגרד חלב עיסת הנותרים מקלחונים באמצעות הצד המשעמם של להב סכין.
מחממים שמן בסיר גדול מעל להבה בינונית; מוסיפים בצל, טימין, ו 1/4 מלח כפית. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי. לבשל 8 דקות או עד בצל מתרכך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים גרעיני תירס ושום; כיסוי. לבשל 4 דקות; להוסיף עיסת תירס, מים הנותרים 1/2 כפית מלח. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
הסר מהחום; להשליך קורנית.
מניחים חצי תערובת תירס בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה. מסננים תערובת תירס דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. חזור על ההליך עם הנותרים תערובת תירס. תרגע לפחות 4 שעות.
מערבבים את שאר החומרים בקערה קטנה. מצקת 1 מרק כוס לתוך כל 6 קערות, העליון עם 2 כפות תערובת אבוקדו.