קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

מרק תירס צונן עם Adobo מערבולת

מרק תירס צונן עם Adobo מערבולת
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומרק צמחוני? מרק תירס צונן עם Adobo מערבולת יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, מיץ ליים, מרק עוף במלח נמוך, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: מרק עגבניות צונן עם מערבולת כוסברה-יוגורט, מרק תירס צונן, ו תירס צונן ומרק שרימפס.

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל ומטגנים עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים גרעינים תירס, מרק, ו 1 מיץ לימון כף; להביא תערובת לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תירס הוא רק רך, על 3 דקות. עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר עד כמעט חלקה. מערבבים הנותרים 1 מיץ ליים כף ו 1 כוס מים (או יותר לפי הצורך כדי דק מרק כדי עקביות הרצוי). מרק תירס העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מעבירים מרק לקערה גדולה; מכסים ומקררים עד שמצונן, כ -2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בינתיים, להקציף הנותרים 2 כפות שמן זית רוטב אדובו בקערה קטנה כדי להתמזג. מחלקים מרק תירס קר בין 4 קערות.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
טפטוף מרק עם שמן אדובו, ואז לקשט עם כוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה