אם יש לך גרעינים תירס, פלפל טחון, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק תירס צונן עם בזיליקום, אבוקדו וסרטן, מרק סרטנים עם אבוקדו, עגבניות & תבלין תירס, ו מרק אפונה צונן עם סרטן Dungeness ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשלב מרק ו קורנפלור, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מרק
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
להוסיף שום; לטגן 30 שניות. מערבבים בתערובת מרק, תירס, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. לבשל 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
שום
פלפל
מרק
תירס
מלח
5
מניחים חצי תערובת תירס בבלנדר, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תירס
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
יוצקים תערובת תירס מחית לתוך קערה גדולה. חזור על ההליך עם הנותרים תערובת תירס. מסננים תערובת תירס דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. מערבבים בחלב וחצי וחצי; צמרמורת ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תירס
חלב
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
7
בואו לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר; מערבבים היטב.
8
מצקת 2/3 כוס מרק לתוך כל אחד 8 קערות; העליון כל מנה עם 3 כפות סרטן, על 2 כפיות אבוקדו, ועל 1 בזיליקום כפית.