מרק תירס קלוי עם צ'וריסו-גבינת עיזים קסדילה
מרק תירס קלוי עם צ'וריס מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם צ'וריסו, בצל, תירס אוזניים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו תירס בגריל, בצל וגבינת עיזים כוסברה מוקצפת קסדילה, קסדילה עם גבינת עיזים, אספרגוס, פטריות וסלסת עגבניות צלויה, ו צ'וריסו-גבינת צ' וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
מגרדים את הגרעינים מכל אוזן תירס בעזרת סכין חדה. בסיר גדול על אש בינונית מחממים את החמאה והשמן.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים. מעלים את האש לגובה, מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את התירס והזיעה למשך 5 דקות.
מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי למשך 20 דקות.
מניחים את התערובת, בקבוצות, לבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מחזירים את התערובת לתבנית ומחממים על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את השמנת ומבשלים, עד חם, על 1 דקה. מחלקים בין 8 קערות ומקשטים בעירית.
במחבת על אש בינונית - גבוהה מבשלים את הצ ' וריסו במשך 10 עד 12 דקות. מקלפים ופורסים דק. מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מניחים 4 טורטיות על תבנית אפייה לא משומנת. מחלקים את הגבינות, הצ ' וריסו והכוסברה בין 4 הטורטיות ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ערמו ליצירת שתי 2 טורטיות שכבות ומעליהן 2 הטורטיות הנותרות.
אופים 8 עד 12 דקות עד להזהבה וגבינה נמסה. פורסים לשישים ומגישים לצד המרק.