מרק תירס שמנת עם חמאה עלומה לובסטר & שמן צ'ייב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק תירס שמנת עם חמאה עלומה לובסטר & שמן צ'ייב. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לכי לחנות וקחי מרווה, ציר עוף, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: ערמונים & Parsnip מרק, חמאה עלומה לובסטר & זרעי דלעת פסטו, דג חרב שמן עלום עם תירס לבן, Guanciale ושמן צ'ייב, ו לובסטר בנוסח חמאה, רביולי מוסקד דה פרובאנס, רוטב חמאה כמהין.
הוראות
חותכים את כל הגרעינים מן הקורים. זרוק את כל אבל 2 של הקורים.
חותכים את הקורים הנותרים במחצית לרוחב.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את פרוסות הבייקון בשכבה אחת ומבשלים עד שהם הופכים את השומן שלהם, אבל עדיין לא השחמה.
מוסיפים את החמאה, הבצל והצלצלי לסיר, מגדילים את הטמפרטורה לגובה בינוני. להזיע את הבצל ואת הצלי עם הבייקון, ערבוב מדי פעם עד שהם שקופים, על 5 דקות.באמצעות חוט מטבח לקשור את הקורנית, פטרוזיליה, גבעולי מרווה יחד בחבילה להוסיף אותם לסיר.
מוסיף את המניה עוף, תפוחי אדמה, ואת חתיכות קלח תירס. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל לבן. מביאים את התערובת לרתיחה ואז מורידים את החום לרתיחה ומבשלים את התערובת עד שתפוחי האדמה מתרככים, כ -20 דקות.
מוסיפים את השמנת ואת גרעיני התירס, ערבוב לשלב. מבשלים על 5 דקות.
הסר את המרק מהחום וזרוק את הבייקון, צרור עשבי תיבול וקלחי תירס. לאחר מכן, באמצעות בלנדר טבילה, למזג את המרק עד טהור לחלוטין. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך.להעביר את המרק דרך מסננת משובחת לתוך מחבת רוטב. זה צריך להיות קטיפתי, אבל לא עבה מדי. התאם עם מעט מים או יותר ציר עוף במידת הצורך. לחמם בעדינות את soup.To מגישים: מחלקים את המרק באופן שווה בין 6 קערות מרק. תלולית כמה לובסטר עלומה חמאה על גבי טפטוף כל אחד עם כ 1 כף שמן צ ' ייב.