קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

מרק תפוחי אדמה אירי

מרק תפוחי אדמה אירי
. אם יש לכם בייקון, מלח ופלפל, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה אירי, מרק תפוחי אדמה אירי, ו מרק תפוחי אדמה אירי עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת, מתפוררים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מבשלים ומערבבים בצל וסלרי בשומן בייקון שנותר על אש בינונית עד הבצל הוא שקוף ורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מסננים שומן עודף, ואז מוסיפים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
הוסף מים כדי לכסות את כל אבל 1 אינץ ' של תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ואז להפחית בינוני-נמוך, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחלב המאודה, וממשיכים לבשל עד שהתחממו. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בבייקון רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים