מרק תפוחי אדמה אני
מרק תפוחי אדמה אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 360 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . אם יש לכם חלב, שומן בייקון שניתנו, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, מרק גזר לבן כרובית תפוחי אדמה עם חשיש תפוחי אדמה Pancetta, ו מרק בטטה (מרק קארי קומארה) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה ובצל קצוץ במחבת עמוקה, ומוסיפים מים רק כדי לכסות אותם. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך.
מוסיפים חמאה או מרגרינה, חתיכות בייקון ושומן וגזר. מערבבים בחלב, פטרוזיליה ותפוחי אדמה מיידיים; מביאים לרתיחה קלה. מלח ופלפל לפי הטעם. כיסוי, ומבשלים על נמוך עד שאתה מוכן לאכול.