מרק תפוחי אדמה אפוי
מרק תפוחי אדמה אפוי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 408 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם גבינת צ'דר מכבש, אפיית תפוחי אדמה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, מרק תפוחי אדמה אפוי, ו מרק תפוחי אדמה אפוי.
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג; אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז. מגניב. לקלף תפוחי אדמה; מחית גס.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמח בתנור הולנדי גדול; מוסיפים בהדרגה חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה מבעבע (כ 8 דקות).
מוסיפים פירה, 3/4 כוס גבינה, מלח, ו 1/2 כפית פלפל, ערבוב עד גבינה נמס.
מערבבים שמנת חמוצה ובצל 1/2 כוס. מבשלים מעל חום נמוך 10 דקות או עד מחומם היטב (לא להרתיח). מצקת 1 1/2 מרק כוסות לתוך כל אחד 8 קערות.
מפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפיות גבינה, 1 1/2 כפיות בצל, ועל 1 כף בייקון.
מקשטים עם פלפל סדוק, אם תרצה.