מרק תפוחי אדמה ברוקולי-Queso
מרק תפוחי אדמה בקס זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך פלפלים poblano, גבינת asadero טריה, חזיר מוקפץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. נסו Southwest Broccoli Queso Chowder, מרק תפוחי אדמה קווסו, ו סלמון, בטטה ומרק ברוקולי. (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מוסיפים פלפל ו-3 המרכיבים הבאים, ומטגנים 4 עד 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים תפוחי אדמה וכמון, ומטוגנים 5 דקות או עד משחימים ומכרז. בהדרגה מערבבים במרק, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 25 דקות.
לטאטא יחד קמח הבא 2 מרכיבים. מערבבים לתוך תערובת תפוחי אדמה, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד מעובה. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים גבינות, ומבשלים, ערבוב מתמיד, עד גבינות להמס תערובת מחומם היטב.
מניחים ברוקולי 1-qt. קערת זכוכית מוגנת במיקרוגל. מכסים בחוזקה בניילון נצמד; מקפלים אחורה קצה קטן כדי לאפשר לאדים לברוח. מיקרוגל ב 3 גבוה ל 4 1/2 דקות או עד ברוקולי הוא פריך במכרז, ערבוב לאחר 2 דקות.
לנקז ולטפוח יבש. מערבבים ברוקולי חם לתוך מרק. למעלה כל מנה עם בשר חזיר קצוץ מוקפץ.
* גבינת מונטריי עשויה להיות מוחלפת.
הערה: בדקנו עם תפוחי אדמה פשוט בסגנון דרום מערב תפוחי אדמה מטוגנים.