מרק תפוחי אדמה ברוקולי וגבינה
מרק תפוחי אדמה ברוקולי וגבינה הוא מנה עיקרית שמגישה 3. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 351 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מים, פלפל, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 91%, וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גבינת ברוקולי ומרק תפוחי אדמה, מרק ברוקולי, גבינה ותפוחי אדמה, ו גבינת ברוקולי ומרק תפוחי אדמה.
הוראות
בסיר גדול שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, מכוסים, במשך 10-15 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. מערבבים ברוקולי; מחזירים לרתיחה.
בקערה קטנה מקציפים קמח וחלב עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למרק. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מעבדים בקבוצות בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה. לחזור למחבת; חום דרך.
מפזרים מנות עם גבינה ופטרוזיליה.