מרק תפוחי אדמה וברוקולי אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה וברוקולי אפוי. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חתיכות בייקון, קמח, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה מושלם עבור סתיו. נסו תפוח אדמה אפוי עם ברוקולי, צ'דר וביצה, ברוקולי טעון & גבינה תפוח אדמה אפוי פעמיים, ו פעמיים אפוי ברוקולי ועקיצות תפוחי אדמה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח מרק עוף 1/3 כוס עד חלקה.
שלב מרק עוף שנותר ו -3 המרכיבים הבאים בתנור הולנדי. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 8 דקות או עד שתפוחי אדמה רכים. מערבבים בהדרגה בתערובת קמח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מערבבים בחלב 8 אונקיות גבינה גרוסה. לבשל תערובת על חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד גבינה נמסה. למעלה כל מנה של מרק עם 1 כפית גבינה, 1 כפית חתיכות בייקון, ו 1 כפית בצל ירוק קצוץ.
הערה: אנו ממליצים על גבינות טריות מגורסות (לעומת מגוון המצוי מראש) עבור קרימיות נוספת ואפילו התכה.