מרק תפוחי אדמה וכרישה
מרק תפוחי אדמה וכרישה יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מלח, אפיית תפוחי אדמה, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק כרישה ותפוחי אדמה, מרק כרישה תפוחי אדמה, ו בשר חזיר, תפוחי אדמה ומרק כרישה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי; מוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה: לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד מכרז.
ניקוז. מחית מעט עם מחית תפוחי אדמה.
מבשלים בייקון במחבת nonstick מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 2 כפות טפטוף; להתפורר.
להוסיף כרישה ושום לטפטוף בייקון במחבת; לטפטף 5 דקות.
להוסיף תערובת כרישה תפוחי אדמה; מערבבים גבינת שמנת עד מעורבב.
מוסיפים מרק וקמח, מערבבים היטב עם מקצף. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות.
להוסיף חצי וחצי הנותרים 3 מרכיבים; מערבבים היטב.