מרק תפוחי אדמה טעון I
מרק תפוחי אדמה טעון אני דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 325 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מרק זול עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קרם, קמח, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, מרק תפוחי אדמה טעון, ו מרק תפוחי אדמה טעון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בקוביות לתוך צלחת זכוכית, ומבשלים במיקרוגל במשך 7 עד 10 דקות, או עד רך.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להמיס את החמאה בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
לטאטא בקמח עד חלקה, ואז בהדרגה לערבב את החלב. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני, ומבשלים במשך 5 עד 10 דקות, או עד מעובה מעט.
מערבבים את תפוחי האדמה ואת הבצל, ומבשלים 5 דקות יותר. מערבבים את השמנת החמוצה וגבינת צ ' דר עד מומס מעורבב היטב. מתבלים במלח ופלפל.