מרק תפוחי אדמה טרי עם שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 369 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם חמאה, חצי וחצי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו כרובית קטיפתי ומרק תפוחי אדמה עם עשבי תיבול טריים, שרימפס, תירס ומרק תפוחי אדמה, ו מרק תפוחי אדמה עם שרימפס חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי 5 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בצל וגזר בחמאה כ 5 דקות או עד פריך-מכרז. מערבבים בקמח; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים תפוחי אדמה, חלב וגרגרי בויון. לבשל, חשופה, כ 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים חצי וחצי, מלח ופלפל; לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם. להפחית את החום לנמוך.