מרק תפוחי אדמה כפרי עם צ'דר ובצל ירוק
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: צ'דר לבן עם בצל ירוק, לחם תירס צ'יפוטלה עם גבינת צ' דר ובצל ירוק, ו פריטטה פטריות בר עם צ'דר, בצל ירוק ואפונה.
הוראות
מחממים מים לרתיחה בתנור הולנדי 4 ליטר. בינתיים, לחתוך תפוחי אדמה לקוביות 1/2 אינץ'.
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים; לחזור רותחים. להפחית חום; לכסות ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד מכרז.
מסננים תפוחי אדמה היטב; להזמין 2 כוסות תפוחי אדמה.
מניחים תפוחי אדמה שנותרו (כ 3 כוסות) בבלנדר.
מוסיפים 1 כוס חלב; מכסים ומערבבים עד חלקה, מוסיפים חלב נוסף במידת הצורך. החזר תערובת מעורבבת לתנור הולנדי.
הוסף שמורות 2 כוסות תפוחי אדמה, הנותרים 1 כוס חלב, מרגרינה, מלח, פלפל, 3/4 כוס הבצל ו 3/4 כוס הגבינה לסיר. מבשלים מעל חום בינוני 5 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק חם גבינה נמסה.
כדי לשרת, מרק כפית לתוך 4 קערות מרק בודדות. למעלה כל אחד עם 1 כף כל אחד הבצלים הנותרים וגבינה.