מרק תפוחי אדמה-כרוב
מרק תפוחי אדמה כרוב יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך בצל ירוק, חמאה, תפוחי אדמה באיידהו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה כרוב, מרק כרוב ותפוחי אדמה, ו מרק כרוב תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן והחמאה בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים את הכרוב, בצל ירוק, שום, ומלח ומבשלים עד הכרוב הוא מעט מתרכך, על 5 דקות.
הסר 1/3 כוס הכרוב ולהניח בצד לקישוט.
מוסיפים את מרק העוף ותפוחי האדמה ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסה, עד הכרוב הוא רך, על 15 דקות. באמצעות בלנדר, מחית עד חלקה העונה לטעום עם מלח נוסף,אם תרצה. לפני ההגשה, מקשטים את המרק עם כרוב שמורות.