מרק תפוחי אדמה מוקרם-ארוגולה
צריך ללא גלוטן ומרק צמחוני? מרק תפוחי אדמה מוקרם-ארוגולה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-7 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, סלרי, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז קרמי, ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז קרמי, ו ארוגולן קרמי ומרק חסה עם גבינת עיזים.
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיף כרישה וסלרי, ומבשלים 7 דקות או עד הכרישה הוא נבול, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תפוחי אדמה ו 5 מרכיבים הבאים (תפוחי אדמה דרך מרק), ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים ב ארוגולה ותרד, ומבשלים 2 דקות או עד נבול. מגניב במקצת.
מניחים חצי תערובת במעבד מזון או בבלנדר, ומעבדים עד חלקה.
יוצקים טהור לתוך קערה גדולה. חזור על הליך עם נשאר תערובת. החזר תערובת טהורה למחבת. מערבבים בחלב ושרי, ומבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.