מרק תפוחי אדמה מתובל ומרק עדשים אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתובלים & מרק עדשים אדום. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם כורכום הקרקע, כוסברה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. 55 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל בטטה עדשים אדום בסיר אחד, נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, ו מרק עדשים אדום מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הבצל, שום וג ' ינג ' ר טרי עד הבצל רך שקוף.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
להוסיף splosh של מים כדי למנוע את בצל מתובל מלהידבק למחבת.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת העדשים, ואז לשפוך את המניה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים 25-30 דקות עד תפוחי אדמה ועדשים הם מכרז.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומוסיפים כוסברה טרייה ומגישים.הערה: עבור דאל טעים, לבשל את המרק במשך זמן רב יותר עד עבה באמת לשרת עם אורז לחם נאן או chapatis.