מרק תפוחי אדמה עם כיריים איטיים
מרק תפוחי אדמה עם כיריים איטיים יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חתיכות בייקון אמיתי, תפוחי אדמה חומים חשיש, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה עם כיריים איטיים, בירה גבינה עם כיריים איטיים ומרק תפוחי אדמה, ו מרק צ'יזי תפו" א איטי עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
Place Reynolds™ Slow Cooker Liners בתוך קערת סיר 5-6 1/2-qt slow. ודא כי אניה מתאים בנוחות על החלק התחתון ואת הצדדים של קערה ולמשוך את החלק העליון של אניה מעל שפת קערה.
בבישול איטי מרופד, מערבבים תפוחי אדמה, בצל, סלרי, מרק ומים.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות.
בקערה קטנה, מערבבים קמח לחלב; מערבבים לתוך תערובת תפוחי אדמה. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 20 עד 30 דקות או עד שהתערובת מתעבה. מערבבים בגבינה עד מומס.
מקשטים מנות בודדות עם בייקון ובצל ירוק.