מרק תפוחים בקארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחים בקארי. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. לכו לחנות ותרימו מלח ופלפל, גארם מסאלה, כוסברה טחונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק תפוחים בקארי, מרק תפוחים בקארי, ו מרק תפוחים בקארי כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים בצל בחמאה מומסת עד מתרכך, על 5 דקות.
מערבבים כוסברה, garam masala, כמון, וכורכום עם בצל; לבשל עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים קמח לתוך תערובת הבצל; לבשל עד הקמח כהה, על 1 דקה יותר.
יוצקים מים לתוך הסיר. ממיסים בוליון במים.
מוסיפים תפוחים ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד התפוחים רכים, על 15 דקות.
מערבבים צ ' אטני ומיץ לימון לתוך המרק; להסיר סיר מחום.
יוצקים מרק לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים את המכסה במקום במגבת. בלנדר דופק כמה פעמים לפני שעזב על להתמזג. מחית בקבוצות עד חלקה.
לשטוף את הסיר נקי, לשפוך מרק מחית לתוך הסיר, וחום על חום בינוני רק עד שהוא מתחיל לרתוח. כבה את החימום לחלוטין. מרק העונה עם מלח ופלפל. מרק מצקת לתוך קערות; העליון כל מנה עם מנה של יוגורט לשרת.