מרק תרד ועדשים עם גבינה ובזיליקום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? מרק תרד ועדשים עם גבינה ובזיליקום יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 314 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קורנית, בצל, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: חומוס, עגבניות, עדשים אדומים ומרק בזיליקום, עדשים אדומים ומרק תרד, ו מרק תרד עדשים.
הוראות
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיף pancetta; לבשל 1 דקה או עד pancetta מתחיל חום, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים בצל ו-4 המרכיבים הבאים( דרך עלה דפנה); מבשלים 8 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם.
מוסיפים עדשים, מרק, ו 2 כוסות מים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 40 דקות או עד עד עדשים רכות תערובת מעובה מעט.
הסר מהחום. להשליך עלה דפנה.
מניחים 2 כוסות תערובת עדשים בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר קיטור לברוח), ומכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר( כדי למנוע splatters), להתמזג עד חלקה. להחזיר תערובת עדשים פריד למחבת.
מוסיפים תרד תינוק, בזיליקום קצוץ, גבינת פרמזן, מיץ לימון ופלפל שחור; מערבבים עד wilts תרד.