מרק תרד מוקרם
קרם של מרק תרד דורש מסביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 398 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, תפוחי אדמה, אופציונלי: עירית ו/או allspice הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מרק תרד בזיליקום ללא שמנת {כלומר מרק Lifechanging}, מרק תרד לשניים, ו מרק תרד מוקרם.
הוראות
מבשלים את הבצל הקצוץ: בסיר גדול מעל חום בינוני, בצל sauté בחמאה במשך 4 דקות או עד שקוף.
מוסיפים תפוחי אדמה, מרק עוף, מים וקוביות מרק. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מוסיפים תרד ומבשלים 2 עד 4 דקות יותר עד תרד הוא רך.
פירה המרק, להקציף במחצית וחצי: עובד בקבוצות, תערובת מרק פירה בבלנדר. חזור לסיר.
להקציף במחצית וחצי, מלח ופלפל.
להקציף שמנת חמוצה: מעל חום נמוך, להביא רק לפני רותח.
להקציף בשמנת החמוצה. ייתכן שתרצה להשתמש בבלנדר טבילה כדי לקבל את שמנת חמוצה משולבת במלואה.
מרק זה יכול להיות מוגש חם או קר.
מקשטים עם עירית קצוצה, סוכריות של allspice, או מנה של שמנת חמוצה.