מרק תרד עם חזרת Granité
מרק תרד עם גרניטה חזרת יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו חזרת, עלי דפנה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו גרניט הדרים מייפל, סלט תרד חזרת, ו סלט לובסטר עם גרניט בלאדי מרי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב את המניה עם חלב, טימין ועלי דפנה. מכסים ומביאים לרתיחה מעל אש נמוכה.
בסיר גדול, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה והכרישה ומתבלים קלות במלח. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהירקות מתרככים, כ -7 דקות.
יוצקים את תערובת המניות על תפוחי אדמה כרישה, לכסות ומבשלים על חום נמוך בינוני עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 15 דקות. השליכי את הקורנית ועלי המפרץ.
להוסיף את התרד לנבול על חום גבוה בינוני, 1 דקה. עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר. החזירו את המרק לסיר והתבלו במלח ופלפל.
מצקת את המרק לקערות. לגרוף כף מעוגלת של Granit חזרת על כל טוסט. הציפו את הטוסט במרק והגישו מיד.