מרק תרמיל אפונה עם לימון קרם Fraîche
מרק תרמיל אפונה עם לימון קרם Fraîche עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אורז בסמטי, קליפת לימון, קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק אספרגוס עם קרם לימון פרש, מרק אספרגוס עם קרם לימון פרש, ו מרק פטריות-כרישה-אפונה עם לימון-ג'ינג'ר קרם פרש.
הוראות
מנותקים ומשליכים קצוות קשים מהתרמילים; מושכים ומשליכים חוטים. אפוני מעטפת. מילואים תרמילים; blanch ואפונים מילואים. כדי blanch אפונה טריים, להביא מים לרתיחה במחבת גדולה, ולאחר מכן להוסיף אפונה. מבשלים רק עד שהם מתחילים להפוך ירוק בהיר יותר, 15 עד 30 שניות, ואז לנקז מיד. יש לשטוף היטב תחת מים זורמים קרים עד קריר, ואז לנקז שוב.
במחבת 4-5 ליטר מעל חום בינוני, להמס חמאה. כאשר הוא קצף, להוסיף שאלוט ומערבבים עד צליעה, על 3 דקות.
מוסיפים יין, מוסיפים חום, ומרתיחים, ערבוב, עד כמחצית הנוזל התאדה.
מוסיפים תרמילי אפונה, מרק עוף, ומים 3 כוסות; חום נמוך יותר, כיסוי, ומבשלים במשך 20 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים עד תרמילים רכים כאשר פירסינג, 25 דקות יותר.
בקערה קטנה, מערבבים יחד קרם frache, קליפת לימון, ומיץ לימון.
עבודה בקבוצות קטנות, להעביר תערובת תרמיל לבלנדר; מערבולת עד כמעט חלקה. (החלקים הקשים של תרמילי אפונה עשויים לתפוס על להב; מנוע עצור והסר צנצנת בלנדר להב נקי לפי הצורך.)
יוצקים מרק דרך מסננת בסדר לתוך מחבת 4-5 ליטר, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל; להשליך מוצקים.
מערבבים במחצית frache לימון crme; מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. הגדר מעל חום בינוני; מערבבים מדי פעם עד המרק הוא מהביל.
הוסף אפונה בלוטה. מרק מצקת לתוך קערות ומעל כל אחד עם קרם לימון frache.