מרשמלו בצורת לב
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? מרשמלו בצורת לב יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 163 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, מלח, קורנפלור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו עוגיות בצורת לב, פופס בצורת לב, ו פיצה בצורת לב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים עמילן תירס וסוכר ממתקים. משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', ואז אבק עם חלק מתערובת קורנפלור, שומרים את השאר.
יוצקים 1/2 כוס מים קרים לתוך קערה; מפזרים ג ' לטין על גבי.
בסיר בינוני, לשלב סוכר, סירופ תירס ומלח. מביאים לרתיחה. המשך בישול עד רישום תערובת 127° על מדחום ממתקים, על 7 דקות. מיד להסיר מחום, עם מיקסר חשמלי פועל על מהירות בינונית גבוהה, לשפוך לתוך קערה עם תערובת ג ' לטין.
המשך להכות עד התערובת יש פי ארבעה נפח, על 5 דקות.
מוסיפים וניל, ואז מוסיפים צבע מאכל, אם תרצה, טיפה אחר טיפה, עד שמרשמלו הוא הגוון הרצוי של ורוד. להמשיך להכות במשך 4 דקות יותר, ולאחר מכן להעביר מרשמלו כדי להכין תבנית אפייה. עבודה מהירה, להשתמש מרית סיליקון או מרית היסט ארוך להפיץ מרשמלו לפני שהוא קובע. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות 8 שעות.
מנפים חלק מתערובת עמילן התירס הנותרת מעל תבנית אפייה. הרם מרשמלו מן המחבת בסדין אחד יחיד, הצבת אותו עם הפנים כלפי מטה על תערובת קורנפלור-סוכר. השתמש בחותך עוגיות משומן קלות בצורת לב לחתוך מרשמלו, לאבק את הקצוות של לבבות כמו שאתה הולך עם יותר של תערובת קורנפלור נשאר סוכר כדי למנוע מהם דבק. מרשמלו ישמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.