מרשמלו וניל קלאסי
מרשמלו וניל קלאסי נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח, עמילן תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרשמלו קלאסי, וכמה וריאציות, מרשמלו בורבון-וניל, ו מרשמלו וניל בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הציפוי:לנפות את אבקת סוכר קורנפלור או עמילן תפוחי אדמה יחד לתוך קערה גדולה; להפריש.עבור מרשמלו: קל מעיל 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול; להפריש.
לטאטא יחד את הג ' לטין ו 1/2 כוס המים הקרים בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל ולתת להתרכך בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות.מערבבים יחד את הסוכר, 1/4 כוס סירופ התירס, הנותרים 1/4 כוס מים, ומלח בסיר בינוני על חום גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד הטמפרטורה מגיעה 116° על מדחום ממתקים / שומן. בינתיים, יוצקים את הנותרים 1/4 כוס סירופ תירס לתוך קערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. מיקרוגל ג ' לטין על גבוה עד נמס לחלוטין, על 30 שניות.
יוצקים אותו לתוך קערת המיקסר. הפעל את המיקסר נמוך ולשמור אותו פועל.כאשר הסירופ מגיע 116°, לאט לשפוך אותו לתוך קערת המיקסר (המיקסר צריך עדיין להיות פועל). הגבירו את המהירות לבינונית ולשוט במשך 5 דקות. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה שוט 5 דקות יותר.
מוסיף את הוניל, להגדיל את המהירות להגדרה הגבוהה ביותר, שוט עד אטום לבן, רך, ושילש נפח, על 1 עד 2 דקות יותר.
יוצקים את תערובת המרשמלו לתוך המחבת מוכנה ולהשתמש מרית אופסט כדי להחליק אותו לפינות. לנפות 1/2 כוס הציפוי באופן שווה בנדיבות מעל; הגדר את הציפוי שנותר בצד.
בואו סט המרשמלו נחשף לפחות 6 שעות במקום קריר ויבש.השתמש בסכין כדי לשחרר את לוח המרשמלו מקצוות המחבת. אבק משטח עבודה עם שכבה דקה של ציפוי שמור. הפוך את לוח המרשמלו על משטח העבודה ואבק אותו עם ציפוי יותר.
חותכים לכל גודל חתיכות שאתה רוצה (חותך פיצה עובד נהדר עבור ריבועים). טובלים את הקצוות הדביקים של המרשמלו בציפוי הנותר, מלטפים את העודף. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 חודש.וריאציה: להגדיל את טעם וניל על ידי הוספת שעועית וניל מגורד או טיפה של דבק וניל טהור יחד עם תמצית וניל.