מרשמלו-עוגת לימון שקדים
מרשמלו-עוגת לימון שקדים דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, שמנת מתוקה, חלמון ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
מניחים את הקמח, סוכר חום ושקדים 1/2 כוס במעבד מזון. לכסות ולעבד עד מעורבב.
מוסיפים חמאה מומסת ודבש; מכסים ומעבדים עד מתפורר. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של משומן 9-in. צלחת פאי.
אופים ב 350° במשך 8-10 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות. מגניב על מתלה תיל.
בקערה גדולה, להכות את החלב, 5 אונקיות גבינת שמנת, מיץ ליים, לקלף ומלח עד מעורבב.
להוסיף חלמון ביצה; לנצח על מהירות נמוכה רק עד בשילוב.
אופים במשך 15-20 דקות או עד המרכז כמעט מוגדר. מגניב על מתלה תיל.
בסיר גדול, לשלב מרשמלו וחמאה. מבשלים ומערבבים על חום בינוני-נמוך עד מומס.
להוסיף שמנת הנותרים גבינת שמנת; לנצח עד חלקה. מכסים ומקררים עד שמצוננים.
מקציפים תערובת מרשמלו עד אור ורך.
מורחים על עוגה; מפזרים שקדים שנותרו.