קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

מרשמלו קלוי קרם ברולה

מרשמלו קלוי קרם ברולה
המתכון קלוי מרשמלו קרם ברולה מוכן בסביבות 1 שעה ו 35 דקות והוא בהחלט מצטיין ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 467 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, מרשמלו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו שוקו חם וסירי מרשמלו קלויים דה קרם, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
משחילים 24 מרשמלו על שיפודים וצולים מעל להבה פתוחה עד להזהבה וחרוכה בכתמים. (לחלופין, מניחים את המרשמלו על תבנית עם נייר אפייה וצולים, הופכים בעזרת כף, עד שהם קלויים בכל רחבי.)
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
שמים בסיר את המרשמלו הקלוי, השמנת, החלב, הווניל והמלח ומבשלים תוך ערבוב מתמיד על אש בינונית עד שהמרשמלו נמס. (כמה חתיכות חרוכות עשויות להישאר.)
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
תן מגניב 20 דקות.
4
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הקציפו את הביצים והחלמונים בקערה. הקציפו לאט 1 כוס מתערובת המרשמלו שהתקררה, ואז הקציפו פנימה את התערובת שנותרה, והקפידו לא להקציף יותר מדי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים דרך מסננת דקה לכוס מדידה נוזלית גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מסדרים שישה רמקינים של 4 אונקיות בתבנית צלייה. מחלקים את הרפרפת בין הרמקינים.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מעבירים את תבנית הצלייה לתנור ומוסיפים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך לדפנות הרמקינס.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים עד שהפוסטרים מתייצבים אך מתנדנדים במרכז, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים מהתנור ומניחים לשבת באמבט המים עד להתקררות מספקת לטיפול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מוציאים את הרפידות מאמבט המים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד ליציבות, לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
מעבירים את הרפידות למקפיא לצינון, 15 עד 30 דקות. בינתיים, הדופק את המרשמלו הנותרים ו 3 כפות מים חמים במעבד מזון עד שמנת, על 1 דקה. מעל כל רפרפת 1 עד 2 כפות מציפוי המרשמלו ומורחים בעדינות לקצוות בקצות האצבעות הלחות. צולים עד שהצמרות מבעבעות וחומות כהות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
14
מעבירים את קרם ברולה למקרר לצינון, בערך 1 שעה.
15
מגישים קר.
16
צילום: לוי בראון