קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

מרשמלו קלוי קרם ברולה

מרשמלו קלוי קרם ברולה
המתכון קלוי מרשמלו קרם ברולה מוכן בסביבות 1 שעה ו 35 דקות והוא בהחלט מצטיין ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 467 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, מרשמלו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו שוקו חם וסירי מרשמלו קלויים דה קרם, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
משחילים 24 מרשמלו על שיפודים וצולים מעל להבה פתוחה עד להזהבה וחרוכה בכתמים. (לחלופין, מניחים את המרשמלו על תבנית עם נייר אפייה וצולים, הופכים בעזרת כף, עד שהם קלויים בכל רחבי.)
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
שמים בסיר את המרשמלו הקלוי, השמנת, החלב, הווניל והמלח ומבשלים תוך ערבוב מתמיד על אש בינונית עד שהמרשמלו נמס. (כמה חתיכות חרוכות עשויות להישאר.)
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
תן מגניב 20 דקות.
4
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הקציפו את הביצים והחלמונים בקערה. הקציפו לאט 1 כוס מתערובת המרשמלו שהתקררה, ואז הקציפו פנימה את התערובת שנותרה, והקפידו לא להקציף יותר מדי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים דרך מסננת דקה לכוס מדידה נוזלית גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מסדרים שישה רמקינים של 4 אונקיות בתבנית צלייה. מחלקים את הרפרפת בין הרמקינים.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מעבירים את תבנית הצלייה לתנור ומוסיפים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך לדפנות הרמקינס.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים עד שהפוסטרים מתייצבים אך מתנדנדים במרכז, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוציאים מהתנור ומניחים לשבת באמבט המים עד להתקררות מספקת לטיפול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מוציאים את הרפידות מאמבט המים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד ליציבות, לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
מעבירים את הרפידות למקפיא לצינון, 15 עד 30 דקות. בינתיים, הדופק את המרשמלו הנותרים ו 3 כפות מים חמים במעבד מזון עד שמנת, על 1 דקה. מעל כל רפרפת 1 עד 2 כפות מציפוי המרשמלו ומורחים בעדינות לקצוות בקצות האצבעות הלחות. צולים עד שהצמרות מבעבעות וחומות כהות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
14
מעבירים את קרם ברולה למקרר לצינון, בערך 1 שעה.
15
מגישים קר.
16
צילום: לוי בראון