קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

מרשמלו קלוי קרם ברולה

מרשמלו קלוי קרם ברולה
המתכון קלוי מרשמלו קרם ברולה מוכן בסביבות 1 שעה ו 35 דקות והוא בהחלט מצטיין ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 467 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, מרשמלו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו שוקו חם וסירי מרשמלו קלויים דה קרם, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
משחילים 24 מרשמלו על שיפודים וצולים מעל להבה פתוחה עד להזהבה וחרוכה בכתמים. (לחלופין, מניחים את המרשמלו על תבנית עם נייר אפייה וצולים, הופכים בעזרת כף, עד שהם קלויים בכל רחבי.)
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
שמים בסיר את המרשמלו הקלוי, השמנת, החלב, הווניל והמלח ומבשלים תוך ערבוב מתמיד על אש בינונית עד שהמרשמלו נמס. (כמה חתיכות חרוכות עשויות להישאר.)
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
תן מגניב 20 דקות.
4
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
הקציפו את הביצים והחלמונים בקערה. הקציפו לאט 1 כוס מתערובת המרשמלו שהתקררה, ואז הקציפו פנימה את התערובת שנותרה, והקפידו לא להקציף יותר מדי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים דרך מסננת דקה לכוס מדידה נוזלית גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מסדרים שישה רמקינים של 4 אונקיות בתבנית צלייה. מחלקים את הרפרפת בין הרמקינים.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מעבירים את תבנית הצלייה לתנור ומוסיפים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך לדפנות הרמקינס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
אופים עד שהפוסטרים מתייצבים אך מתנדנדים במרכז, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
מוציאים מהתנור ומניחים לשבת באמבט המים עד להתקררות מספקת לטיפול.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
11
מוציאים את הרפידות מאמבט המים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד ליציבות, לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
13
מעבירים את הרפידות למקפיא לצינון, 15 עד 30 דקות. בינתיים, הדופק את המרשמלו הנותרים ו 3 כפות מים חמים במעבד מזון עד שמנת, על 1 דקה. מעל כל רפרפת 1 עד 2 כפות מציפוי המרשמלו ומורחים בעדינות לקצוות בקצות האצבעות הלחות. צולים עד שהצמרות מבעבעות וחומות כהות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
14
מעבירים את קרם ברולה למקרר לצינון, בערך 1 שעה.
15
מגישים קר.
16
צילום: לוי בראון