מרשמלו תוצרת בית
מרשמלו תוצרת בית נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. והוא יספק כ 64 מנות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, סירופ תירס, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרשמלו תוצרת בית, מרשמלו תוצרת בית, ו מרשמלו תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת את החלק התחתון ואת הצדדים של 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם שמן צמחי. באמצעות מסננת קטנה, בסדר רשת, אבק המחבת בנדיבות עם הסוכר ' ממתקים, לדפוק את כל עודף.
שים 1/2 כוס מים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מפזרים את הג 'לטין לתוך הקערה ומערבבים בקצרה כדי לוודא שכל הג' לטין במגע עם מים.
תן להתרכך בזמן שאתה עושה את סירופ הסוכר.
בסיר כבד של 3 עד 4 ליטר, משלבים את הסוכר המגורען, סירופ תירס, מלח ו-1/2 כוס מים.
מניחים על חום מתון ומביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. שים מדחום ממתקים לסירופ הסוכר הרותח ולהמשיך רותחים (התערובת עשויה קצף למעלה, כך להפוך את החום מעט במידת הצורך), מבלי לערבב, עד המדחום רושם 116° (שלב כדור רך).
הסר את הסיר מהחום ולתת לעמוד בקצרה עד הבועות להתפוגג מעט.
עם המיקסר במהירות נמוכה, יוצקים את סירופ סוכר חם לתוך ג ' לטין מרכך בזרם דק במורד הצד של הקערה. בהדרגה להגדיל את מהירות המיקסר גבוה ומכה עד המרשמלו הוא עבה מאוד ויוצר סרט עבה כאשר המתיחה הוא הרים, על 5 דקות. מקציפים את הוניל.
לגרד את המרשמלו לתוך מחבת מוכן (זה יהיה דביק מאוד) ולהשתמש קצות אצבעות רטובות כדי להפיץ אותו באופן שווה להחליק את החלק העליון.
הניחו לעמידה, נחשפו בטמפרטורת החדר, עד שהמשטח לא יהיה דביק יותר ותוכלו למשוך בעדינות את המרשמלו מצדי המחבת בקצות אצבעותיכם, לפחות 4 שעות או בן לילה.
אבק קרש חיתוך עם סוכר ' ממתקים. השתמש במרית גומי כדי למשוך את הצדדים של המרשמלו מקצה המחבת (השתמש במרית כדי לשחרר את המרשמלו מתחתית המחבת במידת הצורך) ולהתהפך על קרש החיתוך. אבק העליון עם סוכר ' ממתקים.
מברשת סכין ארוכה ודקה או סכין שף עם שמן צמחי ואבק עם סוכר ממתקים כדי למנוע דבק; להמשיך לאבק את הסכין לפי הצורך.
חותכים לאורכו ל 8 רצועות, ולאחר מכן לרוחב לשמונים, כדי ליצור סך של 64 ריבועים. (עבור מרשמלו גדול יותר, לחתוך לאורכו לתוך 6 רצועות, ולאחר מכן לרוחב לתוך שישיות, כדי ליצור סך של 36 ריבועים. מרשמלו מעיל, אחד בכל פעם, בסוכר של ממתקים, באמצעות מברשת מאפה כדי לצחצח את כל עודף. לעשות קדימה: מרשמלו יכול להיות מאוחסן, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף במיכל אטום במקום יבש בטמפרטורת החדר מגניב, במשך 1 חודש.
כדי לטעום מרשמלו: להחליף את תמצית וניל עם תמצית טעם שונה, כגון מנטה, שקדים,או תות. כדי לצבע מרשמלו: לאחר הוספת תמצית וניל, להוסיף 1/2 כפית (כ 45 טיפות) של צבע מאכל להכות את תערובת המרשמלו עד הצבע הוא משולב באופן מלא.
להוסיף עוד צבע מאכל, כמה טיפות בכל פעם, עבור צבע עמוק יותר. כדי לחתוך מרשמלו לצורות: השתמשו במחבת אפייה בגודל 9 על 13 אינץ 'במקום במחבת מרובעת בגודל 9 אינץ', כך שהמרשמלו יהיה דק יותר וקל יותר לחיתוך. השתמש 2 1/2-עד 3 אינץ חותכי עוגיות בצורות פשוטות ואבק את חותכי העוגיות בסוכר ' ממתקים כדי למנוע דבק.
חותכים את המרשמלו לצורות באותו אופן שהיית סוכר cookies.To הוסף תערובת: לאחר הוספת תמצית וניל, לקפל כ 1/2 כוס מיני שוקולד צ ' יפס, קקאו nibs, או הרצוי לערבב. זכור כי מרשמלו עדיין יהיה חם כך כמה לערבב תוספות יימסו מעט. אתה יכול לחכות דקה כדי לאפשר למרשמלו להתקרר מעט אבל זה יהיה קשה יותר ויותר לערבב כפי שהוא מתקרר. לטבול מרשמלו בשוקולד: בקערת מתכת יבשה מעל מחבת של מים רותחים בקושי, להמיס על שוקולד מריר 8 אונקיות, ערבוב עד חלקה. עבודה עם מרשמלו אחד בכל פעם, לצחצח את המרשמלו שוב כדי להסיר כל סוכר 'ממתקים עודף ואז לטבול צד אחד חלק על 1/8 אינץ' לתוך השוקולד כדי לצפות אותו, גירוד כל שוקולד עודף על קצה הקערה.
העברה, צד שוקולד למעלה, מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה ולתת לעמוד עד השוקולד מוגדר. ניתן לאחסן מרשמלו טבול שוקולד, בשכבות בין גיליונות נייר שעווה או קלף במיכל אטום לאוויר במקום יבש בטמפרטורת החדר הקריר, למשך כ-2 ימים.