קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

משוך וקלף תת איטלקי

משוך וקלף תת איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל למשוך לקלף תת איטלקי. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את מורטדלה, בצק פיצה, פונטינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה די גרוע. נסו מחבת איטלקית מתפרקת לחם, לחם איטלקי עם גבינה., ו תורן קליפת בננה, איך לעשות תורן קליפת בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השמן, פתיתי פלפל אדום, שום ומלח, ומאפשרים להשרות עד 30 דקות. זה יכול להיעשות בעוד התנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מערבבים חומץ, שום, אורגנו, טימין ומלח בסיר. מבשלים על חום בינוני עד שהוא מפחית בחצי והופך סירופ כמו, כ 10 דקות, ולאחר מכן זן.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
עבור תת: מחממים תנור ל 550 מעלות F. מחממים אבן פיצה בתנור על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מגלגלים את הבצק פיצה לתוך 12 אינץ ' דק עגול על קליפת פיצה מקומטת.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים על אבן הפיצה בתנור ואופים עד מעט נפוח ושחמה, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור ולהוסיף את fontina, prosciutto, mortadella ו capicola באופן שווה על גבי הבצק. סיים עם הפחתת בלסמי ועלי בזיליקום קרועים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מורטדלהמורטדלה
פרושוטופרושוטו
צמצוםצמצום
CapicolaCapicola
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים עם הצד של שמן צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי