משוך וקלף תת איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל למשוך לקלף תת איטלקי. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את מורטדלה, בצק פיצה, פונטינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה די גרוע. נסו מחבת איטלקית מתפרקת לחם, לחם איטלקי עם גבינה., ו תורן קליפת בננה, איך לעשות תורן קליפת בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השמן, פתיתי פלפל אדום, שום ומלח, ומאפשרים להשרות עד 30 דקות. זה יכול להיעשות בעוד התנור מתחמם.
מערבבים חומץ, שום, אורגנו, טימין ומלח בסיר. מבשלים על חום בינוני עד שהוא מפחית בחצי והופך סירופ כמו, כ 10 דקות, ולאחר מכן זן.
עבור תת: מחממים תנור ל 550 מעלות F. מחממים אבן פיצה בתנור על המדף האמצעי.
מגלגלים את הבצק פיצה לתוך 12 אינץ ' דק עגול על קליפת פיצה מקומטת.
מניחים על אבן הפיצה בתנור ואופים עד מעט נפוח ושחמה, 8 עד 10 דקות.
הסר מהתנור ולהוסיף את fontina, prosciutto, mortadella ו capicola באופן שווה על גבי הבצק. סיים עם הפחתת בלסמי ועלי בזיליקום קרועים.
מגישים עם הצד של שמן צ ' ילה.