קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

משולשי מטדור

משולשי מטדור
משולשי מטדור הוא מאכל שמגיש 16 אנשים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-3 גרם חלבון, 8 גרם שומן ובסך הכל 153 קלוריות. תמורת 37 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה אהוב על 8 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. אם יש לכם שמן קנולן, קמח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 16%. מתכונים דומים: משולשים אסייתיים, משולשי טונה ומשולשי טופי.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
רססו תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ' עם ספריי בישול נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
בסיר כבד על אש בינונית מערבבים את החלב עם גרידת התפוז. מביאים לרתיחה ומניחים לכמה דקות כדי לשלב את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
בקערה גדולה מערבבים יחד 2/3 כוס סוכר, 1/3 כוס קמח, עמילן תירס, תבלין פאי דלעת, וניל, 2 ביצים שלמות ו-1 חלמון (שמרו את החלבון ללחם). מזגו את תערובת הביצים על ידי טריפה איטית פנימה כ-1 כוס מהחלב החם. תוך כדי הקצפה שופכים לאט את תערובת הביצים למחבת עם החלב הנותר.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
שמים את הסיר על אש בינונית-נמוכה ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד. כשהקרם סמיך מאוד, כ-10 דקות, יוצקים אותו לתבנית האפייה המוכנה. מצננים במקרר כ-3 שעות עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוציאים את הרפרפת מהתבנית על ידי הפיכת תבנית האפייה על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
חותכים את הרפרפת ל-4 ריבועים שווים.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
8
חותכים כל ריבוע באלכסון כדי ליצור 4 משולשים לכל ריבוע.
9
מחממים את שמן הקנולה במחבת בעלת צד גבוה על אש בינונית ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מקציפים את החלבון עם 2 כפות מים בצלחת פשטידה רדודה. בצלחת פאי נוספת מערבבים יחד את 1/2 כוס הקמח הנותרת, 1/4 כוס קמח תירס ו-2 כפות הסוכר הנותרות. טובלים כל משולש בחלבון הביצה ואז בתערובת הקמח ומטגנים בשמן חם עד להזהבה כולה, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
מסננים על תבנית מרופדת בנייר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מעבירים לכלי הגשה ומגישים עם רוטב התותים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות
1
בבלנדר טוחנים את התותים עם הסוכר עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לקערת הגשה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-23 דולר.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.