קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

משולשי סרטן

משולשי סרטן
משולשי סרטן עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם מיונז, חמאה, אבקת שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 31%. מתכונים דומים: משולשי סרטן לימון, אסיה משולשים, ו משולשי וינה.

הוראות

1
בקערה שלבו סרטן, ממרח גבינה, חמאה, מיונז, אבקת שום ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה פרוס דק מעדניה חזה עוף מעושןחבילה פרוס דק מעדניה חזה עוף מעושן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סרטןסרטן
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מורחים על מאפינס. לצלות 4-6 ב. מהאש למשך 2 דקות או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3
חותכים כל מאפין לרבעים.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכה בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה
טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי ומובהק לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.