קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

משחק תרנגולות עם רימונים

משחק תרנגולות עם רימונים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו תרנגולות משחק עם רימונים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1302 קלוריות, 80 גרם חלבון, ו 98 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תרנגולות משחק קורניש, זרעי רימון, יין מרסלה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכרים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ידידותי ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: תרנגולות משחק קורניש, תרנגולות משחק דבש, ו תרנגולות משחק מתובלות.

הוראות

1
בקערה קטנה פשוט מכסים את גרעיני הרימון במרסלה. ייתכן שיהיה עליך להשתמש יותר מרסלה. מערבבים בעדינות את הנענע ומניחים בצד, מכוסה, במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מתבלים את הציפורים מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3
מסננים את גרעיני הרימון והנענע, ושומרים את הנוזל. ממלאים את הציפורים בזרעים, שומרים כמה למועד מאוחר יותר, ואת הנענע. בעזרת מחט, מסבך כל ציפור בחוזקה כך שהחלל הפנימי סגור ואטום סגור קנה את 2 הרגליים. עטפו כל ציפור בפרוסת פנקטה, בעזרת כפות הידיים כדי ללחוץ את הפנקטה חזק על הציפור.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
במחבת מטגן חסינת תנור מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים 3 עלי מרווה ומבשלים 1 דקה לפני הוספת התרנגולות. משחימים את הציפורים מכל הצדדים על אש גבוהה עד להשחמה טובה, כ -5 דקות. מנמיכים את החום, ומוסיפים את עלי המרווה הנותרים, ואת זרעי הרימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
7
מכניסים את התבנית לתנור למשך 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוציאים את התבנית מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מטפטפים את התרנגולות עם 3 כפות מהמרסלה שנותרה וטופחים עם 2 כפות מהחמאה. מקציפים את התרנגולות עם מיצי התבנית ומחזירים לתנור למשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בסיר קטן ממיסים את 6 כפות החמאה הנותרות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את קליפת התפוז ומקפיצים בעדינות למשך 5 דקות, תוך ערבוב עדין כך שהקליפה תספוג את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
12
מסירים את הקליפות המוקפצות מהאש.
13
מוציאים את התרנגולות מהתנור ומעבירים אותן לכלי הגשה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
מפזרים את התרנגולות עם קליפת התפוז, ומזלפים עליהן מיצי מחבת וכל זרעי רימון רופפים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מגישים מיד.