משמש טבול שוקולד פריך
משמש טבול שוקולד פריך יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 30 . מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שקדים, משמשים, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: משמשים טבולים שוקולד, משמשים מיובשים טבולים בשוקולד, ו שוקולד מריר טבל חטיפי קוקוס קשיו שומשום.
הוראות
מניחים שקדים במחבת יבשה מעל חום בינוני. לבשל, לטלטל מחבת לעתים קרובות, עד אגוזים הם ריחני קלוי קלוי, על 4 דקות.
מעבירים לקערה; קוצצים דק כאשר מגניב.
להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה במחבת קטנה.
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום קטנה מעל מים רותחים.
בואו לעמוד עד שוקולד הוא כמעט נמס, על 5 דקות.
הסר קערה מחום ומערבבים שוקולד עד חלקה.
קו גיליון אפייה עם קלף. עבודה אחת בכל פעם, לטבול על 3/4 של משמש לתוך שוקולד, המאפשר עודף לטפטף. לטבול בעדינות חלק מצופה שוקולד של משמש לתוך אגוזים קצוצים ולהעביר גיליון אפייה. חזור עם משמשים הנותרים, שוקולד ואגוזים.
מניחים במקרר עד שנקבע, לפחות 20 דקות. שמור צונן עד מוכן לשרת.