משמש מחיטה מלאה-לחם אגוז
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 299 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך משמשים, מלח, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו לחם תה אגוז משמש, לחם חיטה אגוז, ו לחם אגוז מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד, לטאטא יחד שמרים, קמח, ומלח.
מוסיפים מים, סירופ מייפל ושמן זית לקערה ומערבבים עד לקבלת בצק מדובלל. מערבבים משמשים ואגוזי מלך; בואו לנוח 10 דקות.
השתמש מצורף הוו בצק של מערבל לעמוד ללוש את הבצק במהירות נמוכה עד אלסטי, 10 דקות. משמנים קלות קערה גדולה עם שמן זית ומניחים בצק בקערה. מכסים ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מחבת שומן קלה עם שמן זית.
מניחים בצק במחבת וחלק למלא. מכסים במגבת ולתת לעלות במקום חם במשך 1 שעה.
אופים לחם עד הזהב, כ 45 דקות. אם הקרום צובע יותר מדי לקראת סוף האפייה, לכסות באופן רופף עם נייר. להפוך את הלחם מתוך מחבת ולהעביר מתלה חוט מגניב.