קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות35
מגזין

משמש-צ'אטני שקדים

משמש-צ'אטני שקדים
צ'אטני משמש-שקדים עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 885 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 5 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו משמשים, צימוקים זהובים, לימונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בקלה מצופה שקדים עם צ'אטני משמש, משמש צ'אטני, ו משמש צ'אטני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצע את השלבים 1 עד 4 של הוראות שימורים, באמצעות שישה צנצנות בגודל ליטר.
2
מניחים שקדים במחבת 9 אינץ ' רחב ואופים בתנור 350 עד הזהב, מחבת רועדת מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בור וקוצצים גס משמשים; אתה צריך 3 1/3 כוסות. גזע, זרע, לחתוך גס פלפלים; אתה צריך 3 1/3 כוסות. זרעים וקוצצים דק תפוזים ולימונים( כולל קליפה); אתה צריך 1 1/3 כוסות תפוזים ו 1 כוס לימונים, כולל מיצים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4
במחבת 8 עד 10 ליטר, לשלב שקדים, משמשים, פלפלים, תפוזים, בצל, בצל, סוכר, חומץ, זנגביל גבישי, צימוקים, מלח, זנגביל טחון, ושום. נפח למדוד (ראה "עצות שימורים של השקיעה" להביא לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת עבה מופחת על ידי 1/3, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
( 23)( 23)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בצע את השלבים 5 עד 11 של הוראות שימורים, עוזב 1/2 אינץ ' של headspace בכל צנצנת ועיבוד צנצנות במשך 10 דקות (ראה הערות).
1
מוסיפים חמאה לריבות וג ' לי כדי למנוע היווצרות קצף במהלך הבישול. אם אתה להשמיט את החמאה, לרפרף את הקצף לפני מצקת ריבה או ג ' לי לצנצנות. המתכון יניב בערך 1/4 כוס פחות.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה
2
מדוד את כל הסוכר לקערה לפני תחילת המתכון. מתכונים רבים לשימורים קוראים לנפח גדול של סוכר להתווסף כאשר תערובת כבר רותחים; מדידת קדימה מפשטת צעד זה ומונעת טעויות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
השתמש בסרגל כדי למדוד נפח. כמה מתכונים קוראים לתערובת להיות מופחת על ידי כמות מסוימת. כדי לברר זאת בקלות, הכנס סרגל עץ נקי לתוך המחבת לפני הבישול ולמדוד כמה רחוק את התערובת מגיעה. לאחר מכן מבשלים לפי ההוראות עד שהוא מצטמצם באחוזים שצוינו. לדוגמה, אם תערובת לא מבושל אמצעים 4 אינץ 'במחבת מתכון אומר להפחית בחצי, לבשל אותו עד 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות