משמש-צ'אטני שקדים
צ'אטני משמש-שקדים עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 885 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 5 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו משמשים, צימוקים זהובים, לימונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בקלה מצופה שקדים עם צ'אטני משמש, משמש צ'אטני, ו משמש צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
בצע את השלבים 1 עד 4 של הוראות שימורים, באמצעות שישה צנצנות בגודל ליטר.
מניחים שקדים במחבת 9 אינץ ' רחב ואופים בתנור 350 עד הזהב, מחבת רועדת מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
בור וקוצצים גס משמשים; אתה צריך 3 1/3 כוסות. גזע, זרע, לחתוך גס פלפלים; אתה צריך 3 1/3 כוסות. זרעים וקוצצים דק תפוזים ולימונים( כולל קליפה); אתה צריך 1 1/3 כוסות תפוזים ו 1 כוס לימונים, כולל מיצים.
במחבת 8 עד 10 ליטר, לשלב שקדים, משמשים, פלפלים, תפוזים, בצל, בצל, סוכר, חומץ, זנגביל גבישי, צימוקים, מלח, זנגביל טחון, ושום. נפח למדוד (ראה "עצות שימורים של השקיעה" להביא לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת עבה מופחת על ידי 1/3, על 35 דקות.
בצע את השלבים 5 עד 11 של הוראות שימורים, עוזב 1/2 אינץ ' של headspace בכל צנצנת ועיבוד צנצנות במשך 10 דקות (ראה הערות).
מוסיפים חמאה לריבות וג ' לי כדי למנוע היווצרות קצף במהלך הבישול. אם אתה להשמיט את החמאה, לרפרף את הקצף לפני מצקת ריבה או ג ' לי לצנצנות. המתכון יניב בערך 1/4 כוס פחות.
מדוד את כל הסוכר לקערה לפני תחילת המתכון. מתכונים רבים לשימורים קוראים לנפח גדול של סוכר להתווסף כאשר תערובת כבר רותחים; מדידת קדימה מפשטת צעד זה ומונעת טעויות.
השתמש בסרגל כדי למדוד נפח. כמה מתכונים קוראים לתערובת להיות מופחת על ידי כמות מסוימת. כדי לברר זאת בקלות, הכנס סרגל עץ נקי לתוך המחבת לפני הבישול ולמדוד כמה רחוק את התערובת מגיעה. לאחר מכן מבשלים לפי ההוראות עד שהוא מצטמצם באחוזים שצוינו. לדוגמה, אם תערובת לא מבושל אמצעים 4 אינץ 'במחבת מתכון אומר להפחית בחצי, לבשל אותו עד 2 אינץ'.