קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

משמש של סבתא זאר קוצ'ן

משמש של סבתא זאר קוצ'ן
ייתכן שהמשמש של סבתא זאר קוצ'ן הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 1349 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמרים, סוכר, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו משמש של סבתא זאר קוצ'ן, אפרסק קוצ'ן, ו שזיף קוצ'ן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הציפוי
2
מחממים את החלב ל-110 ומעבירים אותו לקערה קטנה. מערבבים את השמרים ולתת לעמוד במשך 5 דקות, עד מומס. מערבבים את הביצה. בקערה גדולה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו בצק, לערבב את 4 כוסות קמח עם סוכר ומלח; להוסיף את תערובת חלב חם ללוש במהירות בינונית נמוכה עד הבצק נוקשה טפסים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את החמאה הריכה ולשים במהירות בינונית עד שהבצק רך כמשי, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את הבצק לקערה מרופדת, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
5
הפוך את הציפוי
6
בקערה בינונית, לשלב את הקמח עם 1/4 כוס הסוכר ו 1/4 כוס החלב להקציף כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
7
להקציף את הביצים ווניל. בסיר בינוני, לחמם את הנותרים 1 1/4 כוסות חלב ו 1/4 כוס סוכר על חום מתון עד הסוכר הוא מומס. בהדרגה לטאטא את החלב החם לתערובת הביצה, ואז לבשל את התערובת בסיר על חום מתון, לטאטא כל הזמן, עד מעובה ואין טעם floury נשאר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים את הקרם לקערה ומכסים בניילון נצמד, לוחצים אותו ישירות על פני השטח. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
9
הפוך את הציפוי
10
חמאה ארבעה 9 אינץ צלחות עוגה. מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות ולשטח לתוך דיסקים (זה יהיה בצק מוצק). על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים כל דיסק של בצק לסיבוב 9 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
11
מניחים כל סיבוב בצלחת עוגה, לוודא כי הבצק לא להאריך בעבר את החישוקים. מכסים את צלחות העוגה עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד הבצק עלה מעט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
12
הפוך את הציפוי
13
מחממים את התנור ל-350 ומניחים מתלים בשלישים העליונים והתחתונים. לחץ קלות על הבצק עם האצבעות כדי להוציא אותו. מסדרים את משמשים על החלק התחתון בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
14
מורחים את הקרם מאפה באופן שווה על משמשים.
מרכיבים שתצטרך
15
הפוך את הציפוי
16
בקערה בינונית, לשלב את הסוכר עם קמח וחמאה ולשפשף עם האצבעות שלך עד המרקם הוא חול.
מרכיבים שתצטרך
17
מפזרים את ציפוי על קרם מאפה ואבק קלות עם קינמון.
מרכיבים שתצטרך
18
אופים את kuchens במשך 40 דקות, עד הקרום הם זהב עמוק.
19
להעביר את kuchens למתלה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.

מרכיבים

1מעטפהשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים1צביטהקמצוץ קינמוןקמצוץ קינמון1כף. חומץ ביין אדוםפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל2larges(חלקית &)(חלקית &)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לגלגולקמח לכל מטרה, ועוד לגלגול1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך170פלפל האבנרו1/2 מקלות חמאה ללא מלח, מרוכך1/2 מקלות חמאה ללא מלח, מרוכך1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור454פלפל האבנרומשמש טורקי מיובש שמנמן-ספוג במים רותחים במשך 1 שעה, מנוקז וטופח יבש (ראה הערה)משמש טורקי מיובש שמנמן-ספוג במים רותחים במשך 1 שעה, מנוקז וטופח יבש (ראה הערה)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת