משקשק בשר
אם יש לך רוטב סויה, שיני שום, פילה מיניון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: משקשק בשר, לוטוס בקר רועד, ו בו לוק לאק – בקר מנער וייטנאמי.
הוראות
בקערה, לזרוק את הבשר עם 1/2 כף הסוכר, 1 כף השמן 1 כפית כל אחד מלח ופלפל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
בקערה קטנה, לטאטא את הנותרים 3 כפות סוכר עם רוטב סויה, רוטב דגים, חומץ ויין אורז, אם שימוש.
מחממים מחבת גדולה עד חם מאוד.
מוסיף את 1/3 כוס הנותרים של שמן וחום עד עישון.
מוסיפים את הבשר ומבשלים על חום גבוה ללא הפרעה במשך 1 דקה, עד השחמה. להפוך את הבשר ומבשלים 1 דקה יותר. להטות את המחבת והכפית את כל אבל 1 כף השמן. לפזר את הבצל הירוק, בצל ושום על הבשר ומבשלים 30 שניות. מערבבים את תערובת הסויה ומוסיפים אותה למחבת, רועדים כדי לצפות את הבשר; מביאים לרתיחה.
מוסיפים את החמאה ומנערים את המחבת עד שהיא נמסה.
קו מגש עם גרגיר נחלים ויוצקים את הבשר רועד וירקות על גבי.