מתאבן מוס סלמון מעושן לחוץ
מתאבן מוס סלמון מעושן לחוץ דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-50 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 23 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, גבינת שמנת, סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מתאבן סלמון מעושן, מתאבן סלמון מעושן מלוח, ו קרפים מתאבנים סלמון מעושן.
הוראות
שוטפים ומייבשים את העגבניות, וחותכים פרוסה דקה מהחלק העליון והתחתון של כל עגבנייה בסכין משוננת. לגרוף את עיסת וזרעים, ומניחים את העגבניות על מגש מרופד במגבות נייר לניקוז. להכניס למקרר עד הצורך.
מערבבים את גבינת השמנת הריכה, סלמון מעושן, שמנת, מיץ לימון ופלפל שחור, ומכים עם מערבל יד עד המילוי הוא רך ומעורב היטב. סקופ את התערובת לתוך החבית של העיתונות עוגייה או לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב. לסחוט כמות קטנה של מילוי סלמון לתוך כל עגבניות דובדבן.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.