קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות10
מגזין

מתאבנים סלט ביצים שמנת

מתאבנים סלט ביצים שמנת
סלט ביצים שמנת מתאבנים הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פילדלפיה chive & בצל גבינת שמנת, לחם שיפון קוקטייל, מיונז מופחת שומן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוף קרבונרה עם פרמזן קרבונרה (ללא ביצה), מתאבנים ארטישוק שמנת, ו קרמי קראולי סרטן סיר מתאבנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ממרח גבינת שמנת, מיונז וחמוצים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים ביצים; מערבבים קלות. מקררים כמה שעות או עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מורחים על פרוסות לחם ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo