מתוק
מתוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-84 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם טורטיות תירס, פלפל צ'יפוטלה טחון, פיקו דה גאלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סלט תירס מתוק, מתוק, מתוק, אטריות בטטה בזיליקום, פיטן ותירס מתוק מיסו קרבונרה, ו צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום, & רוטב צ' ילי מתוק.
הוראות
מערבבים את הדבש, שמן זית, מיץ לימון, רוטב סויה ופלפל צ ' יפוטלה טחון בקערה בינונית, וקצף לשלב.
מוסיף את החזיר פרוס המרינדה ולתת לו לשבת במשך 15 דקות.
מחממים מחבת מעל חום גבוה.
מוסיפים את פרוסות החזיר למחבת ומבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד, מרפרפים עם מלקחיים באמצע תהליך הבישול. לאחר מבושל, להסיר את החזיר לצלחת.סדר את טורטיות התירס על מגש.
מפזרים כל אחד עם כמויות שוות של חסה מגורר ו פיקו דה גאלו. מסדרים כמה חתיכות של חזיר על גבי כל טאקו, העליון עם שמנת חמוצה ללא חלב, אבוקדו, או ממרח אבוקדו, אם תרצה.