מתוק, חריף ומטגנים עם עוף וברוקולי
גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב הויסין, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. מתכונים דומים: עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו עוף מערבבים ומטגנים עם ברוקולי אפונה הצמד + וידאו.
הוראות
מניחים ברוקולי באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, ומכסים. מבשלים עד רך אבל עדיין מוצק, על 5 דקות.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני, ומוסיפים את העוף, הבצל הירוק והשום עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
מערבבים את רוטב הויסין, ממרח צ ' ילה, ורוטב סויה למחבת. מתבלים בג ' ינג ' ר, פלפל אדום, מלח ופלפל שחור. מערבבים את ציר העוף ומבשלים על 2 דקות.
מערבבים בברוקולי המאודה עד מצופה בתערובת הרוטב.