מתכון טארט טאטן קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מתכון טארט טאטן קלאסי. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוחים, בצק עלים, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טארט טאטן קלאסי, טארט טאטן קלאסי, ו מתכון טארט בננה טאטן.
הוראות
מחממים את התנור ל-375 אף.
מפזרים את מיץ לימון באופן שווה על התפוחים כדי למנוע מהם discoloring.
מניחים סוכר במחבת ברזל יצוק ולהמיס על חום בינוני.לחשוף ולבשל, ערבוב מדי פעם עד הסוכר הוא צבע חמאה אור והטמפרטורה שלו מגיע 320 מעלות (למדוד עם מדחום ממתקים). כבה את החימום. הטמפרטורה תמשיך לעלות.ברגע שהטמפרטורה מגיעה ל -350 מעלות, להקציף בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם. ודא שכל חתיכה משולבת לפני הוספת הבא, ולאחר מכן להוסיף את המלח.מכסים את הקרמל בפרוסות התפוח, מתחילים במרכז וחופפים בספירלה. תדליק את החימום ותבשל במשך 15 דקות. מערבבים כדי לוודא שהתפוחים מתבשלים באופן שווה, אבל הקפד להחזיר את החלקים לתצורה המקורית.מכסים את המחבת עם בצק עלים. הכנס את הקצוות סביב התפוחים ודקור את המאפה במזלג.
אופים עד הקצוות הם ענבר עמוק בצבע ואת המאפה הוא נפוח וזהוב, 40 עד 45 דקות.
הסר מהתנור להתקרר במשך 10 דקות לפני היפוך על צלחת גדולה יותר מהמחבת.