מתכון לדגים של Nyonya Acar (acar Hu)
מתכון דגים Acar Nyonyan (acar Hu) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך צ'ילי עין ציפור, פילה דג סנאפר, נורה שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: מלפפון חמוץ חריף (Acar Timun), Acar Timun (מלפפון ג'אווה מלפפון חמוץ גזר), ו Nyonya Kuih פאי טי מתכון (כובעים העליון).
הוראות
יבש כורכום, זנגביל, ושום תחת השמש במשך כמה שעות. להשרות את הדגים עם קצת מלח לפני טיגון עמוק מרקם פריך זהוב.
להעביר את הדג לתוך סיר עמוק, בצע את הג ' ינג 'ר, שום, צ' ילי.
מחממים ווק ומטגנים את הכורכום עד שהשמן הופך לצהוב. בטל את הכורכום באמצעות מסננת.
מוסיפים מים וחומץ לווק ומביאים לרתיחה. מתבלים בסוכר ומלח לפי המתכון או לפי הטעם.
מעבירים את המרינדה לתוך הסיר ולוודא כי הדגים והמרכיבים שקועים על ידי המרינדה.
מפזרים את השומשום על גבי ומכסים את הסיר עם הכיסוי שלו ולתת את הדגים חמוצים לילה. הדג מוגש בצורה הטובה ביותר למחרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.