קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות70
מגזין

מתלה צלוי של חזיר עם כרוב

מתלה צלוי של חזיר עם כרוב
מתלה בגריל של חזיר עם כרוב הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 1037 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו פלפל חלפיניו, גזר, חזיר במרכז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סיידר יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פשטידות תפוחי עץ אמיש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 86%. נסו מתלה בשר חזיר בגריל., מתלה בגריל של חזיר עם רוטב ברביקיו שרי חומץ, ו כריכי חזיר בגריל עם צ'אטני שזיף בגריל וסלט כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל יום קדימה: מתבלים את החזיר בנדיבות במלח, מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2
הפוך את הירקות הכבושים יום קדימה, מדי: להביא סיר של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את גזר וסלרי שורש ומבשלים עד רק נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים. להביא את החומץ, שום, חלפיניו, עלה דפנה, שמיר, סוכר, 1 כף מלח 3/4 כוס מים לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום והוסף את שורש הגזר והסלרי.
מרכיבים שתצטרך
6
בואו להתקרר, ולאחר מכן להעביר את הירקות והנוזל למכולה ולאוורר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1
חום 2 כפות שמן זית בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ו 1/2 כפית מלח; לבשל, ערבוב, עד מתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הכרוב ואת סיידר ומבשלים, ערבוב, עד הכרוב הוא פריך במכרז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים את גזר כבוש ושורש סלרי; להשליך את השום, jalapeno, עלה דפנה ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הירקות הכבושים לכרוב ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום, מערבבים את החרדל ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
7
בואו מגניב.
8
הסר את החזיר מהמקרר ולתת לעמוד 30 דקות. מחממים גריל גבוה ולאפשר הסורג כדי להתחמם (על גריל פחם, להפיץ את הגחלים על חצי הגריל; על גריל גז, מחממים מראש את המבערים בצד אחד).
מרכיבים שתצטרך
9
מברשת את החזיר עם הנותרים 2 כפות שמן זית. גריל ישירות על החום, פונה לצרוב מכל הצדדים, על 15 דקות. לעבור לצד הקריר של הגריל, לכסות ולבשל עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 145 מעלות F, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
10
תן את שאר בשר חזיר 5 עד 10 דקות, ואז לחתוך לתוך צלעות לשרת עם כרוב.
מרכיבים שתצטרך
11
צילום: יונהי קים