מתלה קלוי של עגל עם ירקות שורש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מתלה קלוי של עגל עם ירקות שורש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 428 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך גזר לבן, קורנית, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו צלי עגל עם ירקות שורש (סיר בישול איטי), ירקות שורש בקרמל & להמיס בפה עגל, ו Rootin' Tootin ' שורשים קלויים - ירקות שורש קלוי בנייר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר של מים רותחים, blanch את בצל הפנינה במשך 30 שניות.
מסננים את הבצלים. לקצץ את החלק העליון והתחתון ולתת את עורות רופפים להחליק.
במחבת גדולה צלייה, לזרוק את הבצל, תפוחי אדמה, גזר לבן, גזר שיני שום עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומפיצים את הירקות בשכבה זוגית.
מתבלים את העגל במלח ופלפל ומשפשפים את הרוזמרין ואת הקורנית בשכבת השומן. נסטל את העגל בירקות, צד שומן למעלה. צולים במשך 1 שעה ו -45 דקות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הבשר 14
להעביר את העגל ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 דקות. כפית את הירקות לתוך קערה; להתחמם.
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה והשמורה. הגדר את המחבת על חום גבוה בינוני, להוסיף את ציר העוף ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה במשך 2 דקות, מגרד את חתיכות השחמה. מסננים את מיצי המחבת לסיר קטן ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת 3/4 כוס, על 7 דקות.
הסר את מיצי פאן מהחום ולתת מגניב במשך 2 דקות.
להקציף בחמאה, 1 כף בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בחומץ.
חותכים את העגל ל-4 צלעות ומעבירים לצלחות. כפית קצת שומן שמורות על הבשר ומגישים עם הירקות, עובר את הרוטב ליד השולחן.