נאגטס דגים מטוגנים בתנור
נאגטס דגים מטוגנים בתנור עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. צופה בדמות שלך? במתכון הפסקטארי הזה יש 264 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פילה בקלה, פירורי לחם מתובלים, מלח ופלפל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם נאגטס דג מטוגן בתנור , נאגטס עוף מטוגן בתנור ונאגטס דג מטוגן .
הוראות
מערבבים בקערה רדודה את פירורי הלחם, הקורנפלקס, גבינת הפרמזן, המלח והפלפל. מצפים את הדג בספריי בטעם חמאה, ואז מגלגלים בתערובת פירורים.
מניחים על תבנית מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב-375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. ה-Clos Pegase Mitsuko's Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-28 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר של Clos Pegase Mitsuko]()
כרם פינו נואר של Clos Pegase Mitsuko
לפינו נואר 2012 יש ניחוחות מפתים עמוקים של דובדבנים אדומים ושחורים ו-olallieberry המודגשים על ידי פטריות פורצ'יני מיובשות, תה פו-אר, תבלינים מתוקים וקוביות של קטורת כנסייה. היין משיי וחסר תפרים בפה, מאזן בשרניות עם חומציות מושלמת ותחושת פה שופעת.