נאצ'וס קריביים
נאצ'וס קריביים עשוי להיות בדיוק המתכון המרכז אמריקאי שאתם מחפשים. מתכון זה מנה ל-4 מנות . מנה אחת מכילה 1307 קלוריות , 59 גרם חלבון ו -73 גרם שומן . אם יש לכם אבוקדו, פלפל, מרינדה של ג'רק קריבי וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא עובד היטב כמתכון ראשוני. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת גלוטן . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . ציון זה די טוב. מרק שעועית שחורה ובטטה קריביים , סלט קוב קריבי עם ויניגרט אננס צלוי באש וירכי עוף קריביים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט).
מסדרים את הצ'יפס בשכבות על מגש או תבנית אפייה. מסדרים מעל הצ'יפס את הפלפל האדום, הפלפל הכתום, הבצל, האבוקדו והאננס.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה. מטגנים על אש בינונית-גבוהה עד לקבלת פריכות אחידה; מסננים על צלחת מרופדת במגבות נייר. קוצצים את הבייקון ומפזרים מעל הנאצ'וס.
יוצקים את המרינדה של הג'רק לסיר על אש בינונית. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהמרינדה מצטמצמת למרקם סמיך ודביק, כ-3 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומערבבים לציפוי; מבשלים עד שהשרימפס חם. מפזרים את השרימפס מעל הנאצ'וס; מפזרים גבינת מונטריי ג'ק וכוסברה מעל.
מכניסים את הנאצ'וס לתנור עד שהגבינה נמסה, כ-7 דקות.