נביחת ליל כל הקדושים
לכו לחנות ותרימו קליפות שקדים, חטיפי ריס, קרקרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: נביחת ליל כל הקדושים, נביחת ליל כל הקדושים, ו נביחת ליל כל הקדושים.
הוראות
ממיסים את קליפת השקד על דוד כפול (אני משתמש בקערת זכוכית על סיר של מים רותחים.) מערבבים עד חלקה ולאפשר להתקרר מעט.לסדר קרקרים שלמים יחד על תבנית אפייה מעוטרת כך שהם נגחו אחד נגד השני.
יוצקים את קליפת השקדים המותכת מעל ולהשתמש במרית אופסט כדי להפיץ אותו באופן שווה על פני השטח.
מפזרים פיסטוקים, שוקולד צ ' יפס, בייגלה וריס של חתיכות (יחד עם כל דבר אחר שאתה רוצה להוסיף.) לחץ קלות על כל החומרים עם כף היד שלך כדי לוודא שהם כל מעוגן על.
מניחים את המחבת במקרר ומאפשרים לו להגדיר לחלוטין. לשבור את הקליפה לחתיכות קטנות יותר.
מגישים על מגש או חבילה בשקיות צלופן קטנות. ליל כל הקדושים שמח!
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto