קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

נביחת ליל כל הקדושים

נביחת ליל כל הקדושים
לכו לחנות ותרימו קליפות שקדים, חטיפי ריס, קרקרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: נביחת ליל כל הקדושים, נביחת ליל כל הקדושים, ו נביחת ליל כל הקדושים.

הוראות

1
ממיסים את קליפת השקד על דוד כפול (אני משתמש בקערת זכוכית על סיר של מים רותחים.) מערבבים עד חלקה ולאפשר להתקרר מעט.לסדר קרקרים שלמים יחד על תבנית אפייה מעוטרת כך שהם נגחו אחד נגד השני.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים את קליפת השקדים המותכת מעל ולהשתמש במרית אופסט כדי להפיץ אותו באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
3
מפזרים פיסטוקים, שוקולד צ ' יפס, בייגלה וריס של חתיכות (יחד עם כל דבר אחר שאתה רוצה להוסיף.) לחץ קלות על כל החומרים עם כף היד שלך כדי לוודא שהם כל מעוגן על.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
קרקרים מיניאטוריים בצורת גבינת צ'דרקרקרים מיניאטוריים בצורת גבינת צ'דר
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
4
מניחים את המחבת במקרר ומאפשרים לו להגדיר לחלוטין. לשבור את הקליפה לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים על מגש או חבילה בשקיות צלופן קטנות. ליל כל הקדושים שמח!

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto