נגיסות ברוקולי מוכות בבירה
עקיצות ברוקולי מוכות בירה יכולות להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. אם יש לך רוטב ראנץ', פלפל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו נגיסות ברוקולי מוכות בבירה, נגיסות חלפיניו מוכות בירה, ו בקלה מוכה בירה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת שום, אבקת בצל, פלפל, גבינה ובירה עם להקציף עד חלקה.
הוסף ברוקולי; לזרוק עד מצופה היטב עם הבלילה.
בטיגון עמוק או סיר כבד, מחממים שמן 2 עד 3 אינץ ' ל 191°. מטגנים ברוקולי בקבוצות 2 עד 3 דקות, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב.
מגישים נגיסות ברוקולי חמות עם רוטב ראנץ ' לטבילה.